Wednesday, November 7, 2012

Berhabuk

assalamualaikum :)
 hmmm ekceli tak tahu nak menaip apa. tiba-tiba je tadi teringatkan blog yang dah bersawang, berhabuk ataupun mungkin dah membiak kot labah-labah jadi SPIDERMAN... okeyy TIPU JER..

seriously memang lama sangat dah ha tak membebel dekat blog sendiri. asyik baca blog orang je. blog sendiri terabai. nie baru blog. belum suami, anak, cucu cicit yang sedang berada kat rumah tu kan.... OKEYY TIPU LAGI...

sebenarnya, bila check semula dekat published tu. tengok semula last date blog nie di update ialah pada tarikh 8 haribulan 7 tahun 2012. whattt aaaa !! ? erkk? pemalasnya haku nie. hahaha,
punyalah lama tak update vlog sampai tengok-tengok je semua benda dah berubah. sampai nak cari kat mana nak buat new entry pon tak jumpa. sadis kan ? memang sadis. tapi takde lah sampai berkudis. tu mesti tak mandi kan ? :P

erm erm erm. takde ape sangat pon nak share.. nak share pasal tudung pon, sampai jual tudung bawal beralih ke shawl half moon dah. tapi tak update-update jugak. kekekeke. bukan tak nak update, biasanya kalau sampai kat FB, mesti terus berhenti kat situ. tak bergerak kat mana dah. tapi insyaAllah batch yang akan datang nie mell usahakan dengan seRAJIN mungkin untuk update kat sini okey ?


hmp sampai sini je lah.panjang umur, ada masa, mell update lagi. tulis panjang-panjang pon diri sendiri tak rajin miahahaha.





lagi pulak, exam is around the corner. tapi kenapa entah, tinggal dua minggu je lagi macam tu. tapi sebenarnya, tapi kenapa rasa takut tu tak muncul-muncul lagi ?  =='

gadis penat membebel :: meileinna.mell surat cinta siap pos pada : 10:39 PM
Reactions: 
0 budak comell doakan mell sihat
 

mellina mell | ingin menempah? just click my name :)