Thursday, September 1, 2016

HELLO ! I'M BACK !!!

Assalamualaikum hai ! fuh lama betul tak menjengah ke sini. bz betul saban hari. rasanya ni medium yang terbaik untuk membebl setiap hari. hilangkan stress, hilangkan kebosanan. korang apa khabar ? seingat aku, last aku update blog zaman tingkatan 5 dulu hahhaa.... lama betul..

buat apa je korang sekarang ? aku plan...... memandangkan takda siapa nak baca coretan aku ni, aku nak jadikan ia sebagai diari aku. kahkahkah.....

insyaAllah mulai saat ni setiap apa yang aku buat,, terjadi pada aku, aku nak tulis dalam nie... insyaAllah ada masa aku nak tulis pasal kenangan aku ke Vietnam baru-baru nie... ehh banyak sangatlah nak tulisnya sempat ke??

sekian dulu. jumpa lagi tataaa!

gadis penat membebel :: meileinna.mell surat cinta siap pos pada : 12:15 AM
Reactions: 

0 budak comell doakan mell sihat:

Post a Comment

 

mellina mell | ingin menempah? just click my name :)