Tuesday, August 7, 2012

Teka Apa Yang Lain Dalam Blog Nie ? :')

assalamualaikum,,,

ini namanya budak pemalas update blog. miahaha. nak taip sekerat cenonet je memandang bilik nie kesejukan diselubungi aircond yang sejuk, jadi nak taip ciput je sebab jari-jemari macam dah kejong dah ni haaaa. kekeke.


okey, teka lah apa yang beza dalam blog mell nie ? siapa dapat teka, mell belanja aiskerim 2o sen huahaha. okeyy bye, nanti sambung lagi :P


*inshaAllah mell akan cari masa lapang sikit untuk update blog pasal tudung bawal untuk korang pakai raya nanti. sekarang busy sikit pasal apa this two weeks ada EXAM laaa  ... nie pon curi masa sikit sebab esok ada EXAM lagi until next week  T.T

gadis penat membebel :: meileinna.mell surat cinta siap pos pada : 11:22 PM
Reactions: 

0 budak comell doakan mell sihat:

Post a Comment

 

mellina mell | ingin menempah? just click my name :)