Friday, April 13, 2012

Rindu Baby Arif Zharfan

assalamualaikum. ekcelly dah lama sangat dah rasanya tak update blog. kihkihkih. sesungguhnya dah tak tahu nak tulis apa. boleh ? kali nie nak update gambar baby Arif je lahh sebab maklang rindu dia sangat,. dah la esok tak dapat jumpa dia sebab ada seminar Pengajian Perniagaan dekat PPD esok. lepas tu pulak kawan-kawan ajak berjimba-jimba untuk ke bandar. haha.

















































tak boleh nak upload banyak sangat gambar ariff nie haa internet 'laju' sangat. hehe. okey bye !

gadis penat membebel :: meileinna.mell surat cinta siap pos pada : 6:29 PM
Reactions: 

1 budak comell doakan mell sihat:

Sis AI on April 23, 2012 at 8:01 PM said... Reply To This Comment

Alalalala comelnya baby ni.. InsyaAllah sis akn jmpa baby ni lg.. Hehe, tembam!

Post a Comment

 

mellina mell | ingin menempah? just click my name :)