Friday, March 30, 2012

Hot

assalamualaikum,

lama dah rasanya tak update blog. masa tak mengizinkan. banyak kerja kena buat, banyak benda kena layan. banyak benda nak kena fikir. sebab tu malam ni rasa nak update blog. phewwww !


title entry macam nak membajetkan diri mungkin ? hot? ape kah ? hot disini melambangkan perasaan aku sekarang. sebenarnya sejak pagi tadi lagi. tapi aku kaburkan dulu perasaan nie. malas nak melayan sangat. at last tak boleh !


firstly, memang dah jenis aku sejak azali lagi. aku tak suka orang paksa-paksa aku buat perkara yang aku tak suka. tak kesah la apa pon yang mereka suruh, sekali aku cakap tak nak. sampai esok lusa, lagi sepuluh tahun maybe sampai aku dah beranak 3 sekalipon jawapannya tetap sama.

secondly, aku tak suka orang nak arah aku itu ini lepas tu goyang kaki. hello ! kau anak VVIP ke apa ? ayah aku pangkat dato' kau tak tahu. dato' cucu dua. kau hadoo? :P


thirdly , ini paling aku tak suka. ada yang sengaja nak malukan diri aku even aku termangu-mangu tak faham apa-apa. spesis nie aku rasa macam nak bagi pelempang free. cuba kalau kau berada kat tempat aku. aku rasa muka kau pon surely merah padam tahan marah pluss malu. tapi tak tahu la kalau memang dalam diri kau tak pernah ada perasaan tu :')












forth, kau hormat aku. aku hormat kau. macam mana kau layan aku. macam tu balik aku layan kau. adil kan ?  baru la fair and square !






sebenarnya entry kali nie malas nak bebel banyak-banyak. mana best sambil typing terbatuk batuk. mana ada feel. okey la stop sampai sini.



bubbyee ! :)

gadis penat membebel :: meileinna.mell surat cinta siap pos pada : 9:25 PM
Reactions: 

0 budak comell doakan mell sihat:

Post a Comment

 

mellina mell | ingin menempah? just click my name :)