Saturday, March 10, 2012

stop being fool dear !

assalamualaikum wbt...


tiba-tiba dengan perasaan marah yang meluap-luap nie mell gagah kan jugak update blog nie.. sebab mell tahu dia yang mell maksudkan nie akan cari jalan untuk baca jugak...


'maaf akan penggunaan aku buat sahabat readers'   entry nie memang mell khaskan buat dia !


buat dia yang mell sendiri tak tahu apa masalah dia sebenarnya, stop being fool. being stupido. i hate u. u get it ? entah la eh. bukan kau ke yang malas nak cara hal aku. alih-alih aku jumpa sendiri dengan mata kepala aku, eyhh... stop la k.. be profesional. buat pengetahuan kau. aku sikit pon tak jeles pada kau. takde apa pon yang aku nak jeleskan. semua-semua nya aku tahu. luar dalam yang tak sepatutnya aku tahu pon dalam poket aku. so pliss.. tak payah nak stalk aku bagai. dah blok my fb from ur list its okey.. its really make me easier.. dont have to see your face. itu dah cukup bagus. dah buang diri aku. jangan gatal tangan nak cuba-cuba cara aku. berhenti la ye. macam mana lah orang lain nak suka kan kau. fikirlah.


sekian !

gadis penat membebel :: meileinna.mell surat cinta siap pos pada : 2:50 PM
Reactions: 

0 budak comell doakan mell sihat:

Post a Comment

 

mellina mell | ingin menempah? just click my name :)