Friday, March 9, 2012

kenapa dengan cara halus

assalamualaikum wbt ...

title entry macam nak cerita mistik-mistik je.. tapi sebenarnya tak.tiba-tiba tergerak hati nak update blog padahal baru je beberapa hari lepas mell dah update blog kan...


tajuk entry kali nie sebenarnya merupakan sambungan daripada entry yang ini , rasa sebenarnya macam nak tulis panjang-panjang sebab banyak sangat yang terjadi. lagipon blog nie sebenarnya mell dah anggap macam diary mell sendiri. sebab masa kecik-kecik dulu nak merasa ada diary tu memang la boleh. tapi baru je tulis isi hati dah kantoi dengan mak.. wakakaka ! malu boleh ? sudahnya langsung mell takde diary.. baru sekarang nie la bila dah  celik IT baru pandai guna blog bagai nie kan... hehe...




okeylah, mell rasa semua orang tahu. semua orang faham.hati wanita nie sebenarnya terlalu lembut. terlalu lemah sangat. sebab tu kadang-kadang wanita akan lebih cepat sensitif daripada lelaki. mana ada mell penah tengok tiba-tiba lelaki tak tentu pasal mengalir kan air mata mahal diorang tu kan ? tapi apa yang mell tahu, perempuan nie boleh tiba-tiba je menangis. tiba-tiba je sedih... haaa ini sebenarnya dah lebih kepada diri mell je.. ekekke..kadang-kadang mell rasa hormon macam tak reti nak stabil-stabil lagi.. walaupon umur dah menjangkau angka 19. eh, ini alasan untuk orang yang tak nak mengaku yang dia tu sebenarnya kaki touching.. HAHA.. mell lerr tu !





ceritanya macam nie.. 'dia' yang aku maksudkan sebenarnya terlalu dekat dengan mell. bahkan kisah lalu mell dengan 'dia' yang mungkin sedang berbahagia nun jauh di sabah sana tak sama dengan situasi yang mell rasa sekarang. perasaan tu lain sangat. tapi sesungguhnya, betul kata orang, kita tak boleh nak bandingkan yang dulu dengan yang sekarang, pasti akan ada perbezaan yang ketara. nanti semua yang baik nampak jahat. yang baik hati nampak kejam. ehh tu apa yang mell rasa lah kan...





tapi mell dapat rasa ada something yang berlaku antara kitorang. kata orang, dengar kata hati itu lebih bagus daripada mendengar kata daripada mulut orang lain. tapi apa yang sedang hati mell bagi tahu hari-hari nie, asyik bagi jawapan yang positif je.. tak tahu la sama ada hati dia pon sama macam apa yang hati mell rasa ke ? ahhhh parahhhh....



tak tahu kenapa. bila mula bercerita tentang dia.. mell jadi malu. kalau boleh nak pinjam cengkerang kura-kura jiran 40 buah rumah dari taman perumahan mell nie.. aduhai dengar dah macam sesak sangat kan ? hmmm.. yang mendengar dah sesak.. yang merasa lagi terasa seksa jiwa tuu... tahu ?



sebenarnya mell suka dia buat baik dengan mell.. tapi rasa macam dia bagi harapan je. alahai.. susah la.. kenapa baik sangat dengan saya awak ? kesian la dekat saya ni haaaa :/


hatiku milik mu ? :')




tapi mell takde la sampai macam nie ye :)


bubbye !!

gadis penat membebel :: meileinna.mell surat cinta siap pos pada : 9:06 PM
Reactions: 

0 budak comell doakan mell sihat:

Post a Comment

 

mellina mell | ingin menempah? just click my name :)