Wednesday, March 7, 2012

shopping novels !

assalamualaikum wbt .


hari nie hari rabu. so, hari wordless wednesday lah kan ? tapi disebabkan hari nie macam nak membebel banyak benda dari A sampai Z.. aku tak nak la letak dekat title tu wordless wednesday for today ! :)


back to the mean point ye student. eh ? salah-salah... berbalik semula kepada tajuk utama kita. sila dongakkan sedikit kepala anda untuk mencapai posisi yang sesuai supaya dapat lihat title yang aku telah coretkan tu ? 'ayat aku nie macam skema kan ? bakal cikgu kenalah pronounse BM dengan tatabahasa yang betul okey' :P
( nak pulak aku jadi askar cikgu kan ? okey entry nie kalau kawan-kawan aku baca sure diorang gelak guling-guling dekat aku. lallalaala )


Sabtu baru nie aku ke Putrajaya. pergi rumah kakak kesepuluh sulung aku. tujuan utama nya nak menghantar dia dengan  husband serta anak saudara kesayangan ke KLIA. mereka sekeluarga kena diterbangkan ke Abu Dhabi ataupun UAE sebab husband dia kena kerja sana for a year. so, hari Sabtu tu disebabkan awal lagi. aku pon ajak kakak number dua aku nie pi Alamanda. ehhehe. dalam kepala otak aku yang sangat bergeliga nie dah terfikir MPH, MPH, MPH.. takde benda lain dah yang boleh aku nak fikir. haha. macam lah kat Alamanda tu ada MPH je sebatang kara ye tak ? 'sila kata yes ye'



comel kan penanda buku dia ?







tujuan utama? haruslah nak shopping disana. novel je pon. boleh ? haha. dengan rambang mata. dengan penuh berhati-hati.. maka aku pon pilih la novel yang aku agak mungkin seronok dan feeling untuk dibaca.. cheeewah ! ayat memang tak tahan ye.



novel maid !


novel nie sangat bosan tebal ye. 752 helaian muka surat semuanya. membaca sambil baring boleh menyebabkan kau orang punya tangan dengan tengkuk lenguh tahap tak boleh rasa dah kelenguhan nya tu. sebab berat sangat ! sinopsis dia. aku malas nak ceritakan la.. sebab tak baca lagi. ekekeke... kalau nak tahu boleh pakcik Google je okey :)










novel nie pon best agaknya. tak boleh nak komen.sebab tak baca lagi. plann nak baca next week bercuti kat rumah angah. bosan-bosan boleh baca jugak kan ? :) 
yang ini pon sama. nak sinopsis boleh cari kat pakcik Google eh. mell nie pemalas sikit ! ekekeke...





okeylah.. sampai sini je la eh... sebenarnya masa pi kat KLIA tu pon ada beli novel lagi.. tapi rasanya entry nie dah panjang ke bawah sangat. takut ada yang muntah pulak nanti baca panjang-panjang.. kihkihkih... bajet betul owner nie blog dia macam la ada readers.. haha... 


till then... bubbyee ! :)


gadis penat membebel :: meileinna.mell surat cinta siap pos pada : 5:57 PM
Reactions: 

0 budak comell doakan mell sihat:

Post a Comment

 

mellina mell | ingin menempah? just click my name :)