Friday, March 23, 2012

Teka Diri Sendiri

assalamualaikum wbt .. salam jumaat, salam satu Malaysia. *okey semangat sangat !


sebenarnya ada sesuatu yang masih belum pun aku tahu jawapan. jawaan apa? jawapan tentang hati ? ahh susah kan bila semuanya melibatkan hati dan perasaan nie. dan tambah lebih menyayat hati , bila 'dia' yang aku maksudkan tu macam hide something from me :/


gambar nie takde kena mengena dengan entry *harap maklum


tadi ada lah search pasal CIRI-CIRI WANITA YANG DAH JATUH CINTA. alahai skema nye laaa sampai tak tahu apa masalah dengan diri sendiri sampai kena search Google bagai *sila bagi tepukan yang gemuruh.. sobb sobbb :(




bagi meneruskan lagi sesi temu bual kita pada hari ini. marilah kita meneruskan soalan-soalan yang sensetipp nokk.. HAHA.




1 ) Meletakkan jari diantara gigi sambil memandang si sia ? 
--> memang tak lah kan, masa bila pulak la ada masa nak letak jari celah gigi. bajet aku takde keje lain leer tu !!






2 ) Sering mengelip mata daripada biasanya ketika bercakap dengansi sia. Tapi harus pastikan dulu itu bukan kerana mata dia jenis yang berkelip.
--> hmmm macam tak je. sebab aku asyik tunduk malu je. masa bila sempat nak kelip mata ?











3 ) Bermain-main dengan rambut ketika dia sedang menatap si dia.
--> tak lagi. macam mana nyee nak main-main rambut. pakai tudung kot .








4 ) Menyentuh pipi atau mengosok dagu dengan lembut sambil termenung kepada si dia.
--> HAHA, ini paling kelakar. macam mana la nak usik-usik. bajet aku suka la tu main pegang-pegang !







daripada eksperimen yang aku buat nie la kan, makna nya aku tak jatuh cinta lagi la kot? kan ? HAHA, aku rasa eksperimen nie tak boleh nak guna pakai laaa.. 




pesanan buat hati,
teruskan usaha . hari-hari jumpa even malu tapi rasa nak jumpa lagi lagi lagi ? haha. parah !



sekian, bye.



gadis penat membebel :: meileinna.mell surat cinta siap pos pada : 2:01 PM
Reactions: 

0 budak comell doakan mell sihat:

Post a Comment

 

mellina mell | ingin menempah? just click my name :)