Wednesday, February 29, 2012

jatuh cinta ke ?

assalamualaikum wbt .

entah kenapa semenjak dua menjak nie hati aku BERDARAH berbunga-bunga macam dekat taman bunga tu. bila nak pergi kelas rasa seronok. rasa macam ada seseorang yang tengah tunggu aku. aku perasan sendiri ke apa neh ? eh boleh ke ?



flash sangat ye. nampak tak muka dah macam opera ?


sebenarnya ada insiden yang terjadi beberapa hari lepas. dan aku tak sangka nak jadi macam nie. Ya Allah boleh tak bayangkan macam mana eh perasaan aku nie sekarang macam mana ? malu bukan main sangat dah nie.


aku rasa aku jatuh cinta la. tapi yang aku tak faham kenapa aku malu nak pandang muka dia ? aku harap dia tak tahu perasaan aku sekarang. sebab aku rasa bila dia dah tahu. aku lagi lah terasa macam nak pergi buat surgery dekat muka nie. mungkin macam AVATAR Anjelina Jolie mungkin ? dapatlah aku berbibir seksi dan tebal sehingga membazirkan lipstik yang bakal aku pakai.


tapi yang aku tak faham nya kenapa perasaan tu datang sekarang. takkan cinta pandang pertama kot ? alamak kunoo nya la aku nie. tapi kalau tak cinta apasal jantung aku dupp dapp dupp dap macam kena kejar dengan musang Pak Khamis? ( kenapa Pak Khamis ? jawapannya mudah sebab esok kan hari Khamis ) LOL.


pening !


entah la ehh... aku pon tak tahu apasal la perasaan nie boleh timbul dalam sekelip mata. padahal hari sebelum tuh aku takde pulak berangan nak ada pengganti boifrend cepat-cepat. memang masalah yang sudah di tahap kritikal... sengsara lara la jiwa aku lepas nie. aku nie pulak dah macam orang angau. tersenyum sorang-sorang. grrrr !! Ya Allah tolong la buang cepat-cepat perasaan aku nie. sebab aku tahu nanti aku sendiri jugak yang kecewa. lagi satu berangan lebih-lebih sangat pon nanti jerawat mula la gatal nak menetap sekejap atas muka nie. sigh~



sebelum rahsia aku terbongkar, i think i should stop here because he already be one of my friend dekat FB. nanti rahsia terbongkar kan terus aku pergi belakang rumah Jerman buat surgery. bye!

gadis penat membebel :: meileinna.mell surat cinta siap pos pada : 5:01 PM
Reactions: 

0 budak comell doakan mell sihat:

Post a Comment

 

mellina mell | ingin menempah? just click my name :)