Thursday, February 2, 2012

blog dah umur dua bulan !! yeayy!!!

assalamualaikum dan selamat sejahtera!



happy birthday to you.. happy birthday to you.. happy birthday to my blog.. happy birthday to you... eh ? apasal ? hehe... supprisee untuk diri aku sendiri... heheeee.... okeyy,, ekcelly blog kesayangan aku nie dah pon berumur dua bulan secara rasmi nya.. waaahhh... macam birthday anak sendiri nokkks! 




sesungguh nya hari ini merupakan the bad day for 2012. dari pagi sampai ke nak balik rumah aku dihujani dengan pelbagai masalah.. kritikal sangat.. itu yang dapat aku rasakan... 




entah la ye.. sepatutnya kalau aku nak sangat menceritakan kisah hati aku nie panjang meleret baik lah aku khas kan buat entry lain... tapi aku malas nak manjang kan cerita. bukan ada siapa yang faham. dan bukan dia yang aku tujukan nie nak cuba memahami. apa boleh buat. kita jumpa ingat nak berbaik. rupanya pandang aku pon taknak. siapa lah aku kan...




sesungguhnya aku malas nak marah ke, bebel ke, panggil kau dengan apa-apa panggilan lagi.. sebab bagi aku ,kau sahabat yang aku sayang selama ini. tapi ini balasan yang aku dapat. takpe lah. teruskan usaha kau ye. insyaAllah semoga Allah bukakan pintu hati kau untuk ingin tahu kebenarannya. 





dah la ye. aku tak nak spoiled kan hari jadi blog aku nie walaupon dah terlebih satu hari.. ekeke.. okey jom gelak ketawa balik. tak bermakna hilang seorang kawan kita tak boleh nak teruskan hidup kan.. okeyy mell pliss jangan jadi perigi cari timba. 




aku tak pasti kau baca ke tak entry aku nie. sebab kau pon dh block aku. sekali lagi aku wish thanksss kawan. may Allah bless u ;')
wish u all the best.








aku nak hadiahkan diri aku dengan kek nie... ahahaha... aku tuan blog so aku la dapat hadiah kek,,, taddddaaa!!



kek nak yang kahwin punya je, maksud ? aku miang nak kawin eh ? !!



okeyy bye korang-korang semua.. take care !!

gadis penat membebel :: meileinna.mell surat cinta siap pos pada : 8:34 PM
Reactions: 

2 budak comell doakan mell sihat:

Liselle MonCherie on February 2, 2012 at 9:53 PM said... Reply To This Comment

Happy B'day Blog Cik Mell!!

meileinna.mell on February 2, 2012 at 9:56 PM said... Reply To This Comment

@Liselle MonCherie heyyyy thank you sweety ;)

Post a Comment

 

mellina mell | ingin menempah? just click my name :)