Monday, February 13, 2012

dia dan kenangan

assalamualaikum wbt dan selamat malam .

sebelum aku membebel dengan penuh rasa sukacitanya, aku nak mention kan kat sini lagi sekali. my blog is just like my diary. sebab tu apa yang aku rasa aku nak membebel pukk pakk pukk pakk sesukahati aku je. eh boleh ke macam ? kelip mata sebelah anggap macam boleh je la eh ? kihkihkih...


okey. apasal pulak title entry aku bukan main dia dan kenangan. dia dan kenangan sangat lah kan. macam baru je rasa nya boleh bergelak ketawa. boleh aku kata dia. dia kata aku. dan sebab misunderstanding sikit je.. terus macam okey bye macam tu. tapi yang paling menyedihkan okeybye dia tu, dia betul-betul meant it. heh dah nasib badan. maybe someday i will meet my Mr.Right mungkin ? someday hopefully insyaAllah soon .. :)





entah lah ek. kali nie dah tak rasa sedih. sebab aku sendiri rasa yang hubungan aku dengan dia macam dah hambar. dah tak membara-bara lagi macam nak kembara di hutan lipur? eh maaf la aku memang suka mengarut. haha.


daripada apa yang berlaku nie aku macam boleh je nak buat conclusion. apa sebenarnya matlamat dia dengan hubungan aku dengan dia nie. tentang apa yang aku rasa tu maaflah biarlah hati kecil aku yang tahu.

seminit je masa yang aku ambil untuk keluarkan airmata gadis aku nie. cukuplah aku limitkan masa tersebut sedemikian rupa. aku malas nak nangis bukan main hiba meraung-raung sebab orang dah tak nak apasal pulak aku nak touching lebih sangat kalah preggy mommy. ek ? aku emo nie nampak tak niaaaaaaaa :P


lastly, untuk dia. wish u all the best. gud luck and hopefully u boleh jadi muslim yang terbaik soon. jangan nakal-nakal and thanks for everything mintak dihalalkan dunia akhirat.. be a nice person. ikhlas dari hati yang tulus melepaskanmu. ( okey boleh la sesape nak ambik ayat tu buat lirik lagu takde masalah )




boleh tak aku rasa dua tahun aku dengan dia nie macam buang masa? kalau mak aku tahu confirm mak cakap yaaaaaa... membazir sangat kalau dah kawin boleh tambah anak sorang lagi. muahaha. okey bye !!




ada yang wish gud luck untuk netball match aku last saturday. thanks friends !! alhamdulillah dapat jadi johan. hehe.. nanti update blog pasal netball match tu yaaa... see u soon darl ! :)





gadis penat membebel :: meileinna.mell surat cinta siap pos pada : 8:58 PM
Reactions: 

1 budak comell doakan mell sihat:

niniey said... Reply To This Comment

lahh..to da end da nan “adam"..sorry to hear datz..

Post a Comment

 

mellina mell | ingin menempah? just click my name :)