Monday, February 6, 2012

the answer of 20 random question !!

Segmen 20 Random Question.


assalamualaikum dan selamat sejahtera.





haaa. nampak tak banner kata atas nie ? nak join boleh klik kat sini. lagi ramai join lagi bagus !!





sebenarnya baru je dapat tahu tentang segmen 20 random question bila Yana Yani tag bagi tahu dekat shoutbox. rasa nya ini the second time kena tag since dah 2 bulan berblogging. heeeee~
sebenarnya segmen jawab-jawab soalan nie bagi aku bagus sangat lebih-lebih lagi bagi mereka yang tak tahu dan tak alert dengan diri mereka kan ? macam aku nie haa.. ekekeke.. so, lets start to answer all the random question !!



1.  Apakah nama kawan baik anda ?
Azmiza Bt Ahmad. 

2.  Dimana tempat weirdest anda mempunyai tahi lalat ?
Wahh.. soalan nie awesome sangat. tapi alhamdulillah buat masa sekarang tahi lalat muncul di tempat yang sepatutnya dia muncul.. hehe.

3.  Siapakah guru yang paling rapat dengan kamu ?
Ayah emak, sebab mereka ajar bahasa Inggeris dari umur aku kecik-kecik lagi. Mengajar Math dan macam-macam lagi.Macam cikgu kan ? I LOVE THEM SO MUCH!

4.  Pernahkah anda menyanyi secara LIVE ?
Pernah. Menyanyi lagu Siti Nurhaliza. Percayalah tajuknya. Masa hari keluarga Pengurus-pengurus FELDA. Tapi malangnya naik je pentas GULP. Satu baris je aku nyanyi boleh? Gigil semua anggota badan !


5.  Apakah bahagian badan yang anda suka ?
Mata. Sebab mata aku sepet.


6.  Adakah anda suka lebih tandas awam or rumah ?
Rumah. Lebih selesa. Lebih bersih. Bole duduk lama-lama. Takde orang bising. HAHA


7.  Apakah bakat pelik yang anda ada ?
Menyanyi lagu entah apa-apa sampai kakak sendiri rasa nak campak aku dalam sungai. Ini memang tak tahan :P


8.  Adakah anda mempunyai lesung pipit ?
Ada. Sebelah kanan.


9.  Apakah perisa kegemaran anda ?
Vanilla.


10.  Adakah anda diikat gara-gara degil ?
Tak pernah. Sebab aku baik. HAHA.

11.  Apakah perkara terakhir yang anda pernah tunaikan ?
Beli set eyeshadow pallete :)

12.  Adakah anda mempunyai lesen ?
Takde. Ayah tak bagi.

13.  Pernahkan anda terfikir bahawa awan tuh pejal dan boleh duduk ?
Tak pernah terfikir pulak. Tapi memang secara logiknya tak boleh.

14.  Adakah anda keras kepala ?
Kadang-kadang ya. Kadang-kadang tak.

15.  Jenis kasut yang anda suka ?
Wedges.

17.  Adakah anda pernah ke muzium ?
Pernah. Masa tadika.

18.  Binatang paling benci ?
Katak !!

19.  Adakah terdapat satu tempat anda ingin pergi ?
Venice, Italy

20.  Suka blog ini ?
Mestilah suka. Sebab blog awak simple tapi menarik !!



Blog tagged :


lastly, thx to liyana yani sebab tag kan kite untuk join segmen nie :)



gadis penat membebel :: meileinna.mell surat cinta siap pos pada : 12:23 AM
Reactions: 

1 budak comell doakan mell sihat:

missYana on February 6, 2012 at 3:07 PM said... Reply To This Comment

wah..terima kasih..kerana join..gelak sorang2..baca nier.heheh

Post a Comment

 

mellina mell | ingin menempah? just click my name :)