Friday, May 11, 2012

Tengok Wayang Pfffttt

Assalamualaikum dan selamat petang !!

Title entry macam baru je sangat kan pergi tengok wayang ye tak ? padahal minggu lepas je kot.. minggu lepas pi tengok BATTLESHIP dengan Artieka... malangnya tak boleh la kan nak tag nama dia ke apa sebab dia takde blog... so tika,, pleaseee buat blog cepat sikit... kekeke...


mulanya masa mula-mula BATTLESHIP keluar panggung masing-masing dekat Facebook dok update status BATTLESHIP macam nie :

1.   best nye BATTLESHIP, tak sia-sia beratur panjang-panjang tunggu turn beli tiket.
2.   awesome nye BATTLESHIP,,, best macam nak tengok lagi.
3.   BATTLESHIP...best nyaa.. hero pon handsome... *haaaa itu saya la tu yang update status dekat    Facebook.


nampak tak ? memang kalau awak semua yang baca status diorang pon akan rasa macam nak jugak tengok ye tak ? so , apa lagi.. set dengan Tika. pastu pergi tengok wayang !!


*tiket wayang by own... tak boleh nak edit letak nama blog sebab laptop baru beli, software edit gambar pon takdo lagi =.=''


mula-mula sampai je... Ya Allah mak datuk nenek cucu cicit pak cik mak cik punya lah ramai... saya pon tak faham.. punya la pagi kitorang sampai kat situ...*okey tipu.. tak sampai pagi sangat pon kan.. pukul 11.30 je haaa sampai dekat mall tu... bukan pon jauh dari rumah pon.. kekeke

beratur beli tiket,, beli tiket wayang BATTLESHIP 2D..3d takde ek ? kalau ada mungkin effect air yang berkocak-kocak dekat laut tu nampak lebih real mungkin?
masukk-masuk wayang dah start,,, so duduk je lah... pandang-pandang belakang masyaAllah penuh orang cina... tolak saya ngan Tieka je la Melayu? tapi tu pon bukan tulin... nenek saya kan Cina.. ok, makna nya Tieka je la yang Melayu? soobbbbsss =.=''






malas nak taip panjang-panjang sebenarnya... tapi yang paling best nya adalah jalan cerita nya yang best dan menarik... tentang Navy... aduhai... handsome sangat laaa kan hero dia Alex Hopper nie... sampai tidur malam tu termimpi-mimpi ibarat cerita Titanic berdua dengan dia atas kapal... *hah kena tipu.



handsome kan ? huahaha




kacak bukan ? tapi EdwardCullen tetap di hati makss... heeehooo :')



bubbyeee !

gadis penat membebel :: meileinna.mell surat cinta siap pos pada : 2:35 PM
Reactions: 

0 budak comell doakan mell sihat:

Post a Comment

 

mellina mell | ingin menempah? just click my name :)