Tuesday, June 26, 2012

Bawal 2 Tone !!

assalamualaikum wbt . . .


lama sangat rasanya tak update blog. mungkin kalau blog nie boleh bercakap, hari-hari dia dah bising sambil baling heel dekat muka. HAHA..

actually nak update blog pasal bawal 2 tone yang memang tengah lariss. sebelum nie asyik tengok orang je buat bissness.. macam seronok je kan ada ramai feedback.. jadi, alang-alang bawal 2 tone nie memang dah cantik, berkualiti and mudah nak dibentuk. so mell pon ambik kesempatan nak share jugak dengan korang.. buat masa nie, ini contoh tudung bawal 2 tone yang mell akan jual. ini contoh sahaja tau.. kalau berminat. bagi tahu nak colour ape, mell akan update kat korang..

next week akan sampai lagi banyak bawal nie..so nantikan ye.. mell akan upload semua yang sampai nanti.. batu atas kepala "crown" tu berkualiti so no worries dia tak berkilat ke apa.. yang penting senang je nak bentuk especially untuk kaum Hawa yang nak cepat-cepat siap ke kelas :')







tudung bila dilihat dari atas :)







dua tudung nie contoh sahaja.. next week mell akan upload lagi ye.. harga best price mell bagi :') 



gadis penat membebel :: meileinna.mell surat cinta siap pos pada : 9:39 PM
Reactions: 

0 budak comell doakan mell sihat:

Post a Comment

 

mellina mell | ingin menempah? just click my name :)