Wednesday, December 28, 2011

28-12-2011

assalamualaikum...



good night and i dont think many girls there already dreaming or what. its nothing to share but i dont know. it just like macam nak menangis je while i wrote this.



macam tu aku menangis ? lagi teruk ade la :P




back to the story. its almost everyday i keep talking to myself to remember this date. its really special to me. i think so. and i dont think he also thinks the same way like me. kirim salam je lah. but i never regret okey. benda dah nak jadi. anything can happen. manusia memang bijak merancang tetapi hanya kuasa Allah SWT yang hebat mampu mengubah segalanya. semua yang dirancang tak semestinya menjadi. and because of it. i try to give all my best. all out. boleh ? dont said dat orang lain couple tak bergaduh. maybe the way how its happen je different. same like me. sama je macam kehidupan korang. wants very brightness day come in future. semua orang rasa benda yang sama. there is no one want something bad in their life. i never meet them. really got ? find them and show them to me. let me shoot them. selesai kan. kalau lah semua yang kita buat menjadi dengan mudah macam yang kita cakap. heaven kan ?


semua tak nak macam nie. aku bet okey :)







yang macam nie cool je.






its really special when someone waiting for us. and not us still waiting them while they enjoying their day with some other girls outside. sakit hati kan.. memang rasa nak cucuk kepala dia dengan jarum ! beruntung sangat kalau lelaki dapat partner yang penyabar. bonus tau. tapi jangan la sampai main-main kan si dia. memang sakit hati sangat when knows boy cheat us.





bila kena tipu elok buat macam nie ye :P





what the hell of the story. takde kena mngena langsung dengan tarikh keramat yang aku sayang sangat tu. btw, for him. am still same like a years before. keep hoping dat something good being mine soon. iloveyou.


this cute bear say something for u ! but its totally from me. ahha :)









gadis penat membebel :: meileinna.mell surat cinta siap pos pada : 12:58 AM
Reactions: 

0 budak comell doakan mell sihat:

Post a Comment

 

mellina mell | ingin menempah? just click my name :)