Friday, December 30, 2011

is this the right time ?

assalamualaikum. . .


memang hobi aku suka update blog malam malam buta. waktu siang memang takde masa nak concentrate. *okey ayat memang tak tahan bajet busy...







am in dilemma. maaf bukan buah delima warna merah yang sedap nak makan satu-satu biji masuk mulut tu ye. bukan. okey, apa pandangan korang atau pon perasaan korang bila ada sorang very good guy nie purposed you for something macam yang korang tak boleh nak admit benda tu. alahai. its too early for me. and now aku dah la baru ditinggalkan kekasih. haha *i still can call it macam 'ditinggalkan' ke ? am i a widowed? haha. memang tak sanggup mintak dijauhkan malaikat 44.



kenapa la wanita sebaik aku nie ditinggalkan oleh seorang lelaki? ek ? rasa nak muntah je tak ? haha. tepuk dahi masing-masing :P



adakah seperti ini hati aku pecah bederai ? aku pon naik seram tengok tersembur je.. blurrr ~




salah ke seorang wanita nak rasa bahagia? ek ? sekali lagi soalan aku macam cannot go. haha. aku pon rasa macam malam ni ada something tak kena dengan jiwa aku. i love him but he does'nt love me. ada ke patut. seratus tahun  setahun aku tunggu dia. dia pandang sebelah mata je. *entah-entah sebelah mata pon tak hingin nengok aku. nenek betol !



haha. biar lah aku tua nanti dah jadi nenek cool macam ini okey ! 



okeylah tak nak mengumpat banyak sangat, kang menaik pulak saham aku. "saham yang baik takpe la.saham tak best rasa macam alahai"... hurmmm.. okeylah. someday maybe. u'll be mine. ececeh ayat macam terdesak sangat. kehkehkeh :P


gadis penat membebel :: meileinna.mell surat cinta siap pos pada : 2:03 AM
Reactions: 

5 budak comell doakan mell sihat:

HaNi NaJMi on December 30, 2011 at 7:25 AM said... Reply To This Comment

org pun tunggu setahun dekat someone org minat giler dulu..hihi..okey dahh follow..thankz tau!

Wawa Tasliman on December 30, 2011 at 9:29 AM said... Reply To This Comment

cinta tak semestinya memiliki.. all the best.. :)

Rose Calamero on December 30, 2011 at 1:55 PM said... Reply To This Comment

gud luck n btw,.u deserve for a better guy i guess =)

meileinna.mell on December 30, 2011 at 11:08 PM said... Reply To This Comment

hani > ehehe,, xpe la hani. gud luck okey. dh dpt nanti rojer mell. hehe thx follow :)

meileinna.mell on December 30, 2011 at 11:10 PM said... Reply To This Comment

rose > thx rose :)


wawa > ya. thx okey dear :)

Post a Comment

 

mellina mell | ingin menempah? just click my name :)