Sunday, December 25, 2011

BLACK CANYON :)

assalamualaikum :)



meh nak share sikit, semalam pi Alamanda, so singgah makan  kat Black Canyon. alahai sedap sangat okey ! memang rasa nak makan semua yang ada dalam menu list tu. hahaha. boleh ? okey malas nak taip panjang-panjang penat, scroll je la ye :)








































okey dah habis gambar ! heee~ gud nyte sleep well. kalau korang nak pi makan kat Black Canyon nie memang boleh sangat, harga takde la tahap tercekik sangat, boleh la korang nak bayar nanti. hehehe... harga dia berpatutan sangat :)




gadis penat membebel :: meileinna.mell surat cinta siap pos pada : 12:11 AM
Reactions: 

2 budak comell doakan mell sihat:

cik wanie Lovela (CWL) on December 27, 2011 at 2:23 PM said... Reply To This Comment

sedapnya

meileinna.mell on December 30, 2011 at 4:50 AM said... Reply To This Comment

eheehe,, memang sedap.. boleh try gi makan sana tau, harga berpatutan. rasa nak makan byk2 je :)

Post a Comment

 

mellina mell | ingin menempah? just click my name :)