Monday, December 19, 2011

elie saab? kenal tak siapa dia ...

assalamualaikum dan selamat petang dear readers ! ada 's' ke ? ada ke yang baca blog aku nie ? sila tampar dahi aku bagi aku sedar sikit :/
petang-petang nie dengan cuaca hujan memang seronok landing dekat rumah je sambil tengok cartoon dengan anak sedara. cartoon? iye kartun lah dalam bahasa Melayu ye. habis kau ingat budak kecik umur 4 tahun nak tengok Nada Cinta ? kirim salam banyak-banyak la ye :)



okey entry kali nie macam Hollywood sikit. dah nak Christmas dah kan ? takpe raya kita pon tak lama lagi. tahun depan sikit lagi je tak lama. harap bersabar. =,=''


sesungguh-sungguhnya aku je kenal dengan Elie Saab nie tak sampai pon setahun. ' okey statement memang macam aku kenal dia macam rumah sebelah-sebelah je ek ? ' sila jangan muntah# okey actually kenal dia nie pon masa aku pi Sogo KL beberapa bulan yang lepas. itupon sebab lalu-lalu dekat area perfume shop adalah sorang wanita nie. tapi memang la aku yakin sangat dia bukan wanita pon sebenarnya, cuma tag nama yang dia pakai dekat baju dia Eisya. memang dia bersih sangat okey. kuku dia bersih je kalah perempuan. boleh ? ahha, dia pon promote la aku perfume Elie Saab nie. seriously memang wangi okey. memang terus fallin love dengan perfume nie. tapi macam biasa la. tengah-tengah cuti nie purse pon ada sepuluh dua puluh je RM nye, so lagi sekali ambik bau je la. dah cukup. ala bak kata orang kalau dah jatuh cinta tengok bumbung selipar Jepun awek pon kira reda sikit rindu tu. hah, iye ke ?




ELIE SAAB Perfume 
'sorry ler takde tester'






sebenarnya Elie Saab nie bukanlah semata-mata perfume je. beliau juga seorang pereka motorbike fesyen. baju-baju yang direka oleh beliau juga bukan main cantik okey. jom scroll je la ye. malas nak tulis banyak-banyak korang bukan rajin nak baca ! :P



































cantik kan ? 



































cantik kan ?


apasal aku banyak sangat letak gambar dress nie ? huhu, ini la baju tidur impian nanti nak kahwin. haaaa~ boleh ? 





gadis penat membebel :: meileinna.mell surat cinta siap pos pada : 5:31 PM
Reactions: 

0 budak comell doakan mell sihat:

Post a Comment

 

mellina mell | ingin menempah? just click my name :)