Wednesday, December 14, 2011

lelaki. masih ada ke yang benar-benar dot dot dot ...

assalamualaikum. dasyat tak aku publish entry nie bukan main pagi lagi? masa aku duduk menghadap nie jam menunjukkan pukul 2.08 am. boleh ? 

okey actually aku bosan tak tahu apa nak buat tengah malam buta nie. eh, apahal lambat sangat aku nak berbalik pada tajuk entry aku. okey okey. persoalannya sekarang, dalam dunia sekarang ni yang penuh pancaragam pancaroba nie masih ada ke yang betul-betul setia ?



mai sini aku nak share sikit apa yang aku rasa la kan.. Ciri-ciri lelaki yang tak boleh blahh :


1 ) KAKI PEREMPUAN. dekat sini jelas sangat lah biasiswa bahawasanya jenis ni memang tak boleh nak pakai langsung. dan yakin sangat lah bila dah kaki perempuan nie mesti poket pokai je, apasal ? dah kalau asyik nak topup je call malam-malam. apa kau ingat perempuan kalau nak bercakap dalam phone tu sekejap. hah maaf lah =,=''

Dekat Facebook kau jumpa dekat 'people you may know' tu muka macam dia. info semua macam dia. tapi relationship dengan orang lain. aik dekat Facebook kau bukan main relationship dengan kau ? alamak dah kena goreng rupanya bila tanya banyak soalan macam-macam jawapan keluar. pening#

2 ) KAKI PAU GIRLFREIND. hah ini pun satu hal. dah sah-sah awek kau budak sekolah sehari belanja mak ayah bagi ringgit Malaysia 3 je apa kau ingat boleh nak tanggung kau ? mampu ? hah sila pengsan sekarang#

Pulak tu bila keluar pi makan kat restoran nak yang mewah je. bila time nak bayar tu kau pura-pura pulak nak terkencing lah, nak angkat phone call pulak mak kau dari kampung. katanya.. spesis nie memang jelas lah tak boleh nak buat calon suami you alls. cuba kau bayangkan tiba-tiba time kau nak masak kat dapur tu tong gas kau kosong ? nak kena panggil indon dekat bawah hantarkan gas pon guna duit kau. memang tak tahan. 

Bagi aku biarlah kongsi sorang sikit. atau jangan ditambah sengsara wanita ? hah ? iye lah pulak !


3 ) KAKI CEMBURU BUTA. yang ini aku memang tak minat. jangan la cemburu sangat. sebab kau pun bukan main berlebih lebih gulfren kau cool je.. so, sabar lah okey. tegur la elok-elok bila rasa tak kena. ni tak asyik nak ambush je. memang tak boleh sabar. sampai nak menyanyi approve lelaki yang add dekat Facebook apa pon tak bagi. tapi Facebook dia rata-rata kawan perempuan je . hah. macam mana ? boleh explain ?


Dan biasanya bila dah cemburu buta melulu nie mesti lah last-last bergaduh tak pasal. tak best kan. memang tak seronok :'(


love like always ...



gadis penat membebel :: meileinna.mell surat cinta siap pos pada : 2:32 AM
Reactions: 

2 budak comell doakan mell sihat:

Cik Oda Gelang on December 15, 2011 at 10:24 PM said... Reply To This Comment

amboi kemain jambu blog dia :P

meileinna.mell on December 15, 2011 at 10:29 PM said... Reply To This Comment

ehehe.. kata peminat pink ! hehe

Post a Comment

 

mellina mell | ingin menempah? just click my name :)