Friday, December 23, 2011

random . . .

 the time shows 3.38 pm in the evening. so hows ur today. so good? actually there is nothing pon yang nak i tulis dekat sini. lama nya tak pergi Alamanda, macam bosan je duduk rumah. ye tak ? not more than 10 days im will going back to my class. alahai, cuti six weeks pon rasa macam seminggu. eh eh boleh ke ? boleh la agaknya, itu yang aku rasa. on 25th Disember nie ada yang nak celebrate Christmas kan. Hendry pon dah balik Penang. hah ? siapa? tak pernah pulak aku mention dia dekat sini. apasal pulak nak mention bagai. bukannya korang nak tahu. ini kan cerita aku. lalalla..







cool kan ?



i dont know what will happen to Malaysia kalau ada menatang alah pokok yang tiga segi nie. ouhh its sure lah kan mesti ada musim salji. its great okey. mesti la ramai student yang dekat Malaysia study dekat Australia , London and etc etc tu balik kat negara tanah tumpah nye darah diorang nie kan. sebab tak payah la beria-ria study jauh-jauh pastu free-free boleh buat  ABC dekat halaman rumah.. haha. heaven tak ? tak payah susah susah pergi kedai cik Limah order ABC. sendiri je la buat. cuma bawak bahan-bahan je.. haha. sure seronok okey ! #sorry ler melalut pulak !




actually aku suka sangat raya-raya nie. tak kesah la raya Aidilfitri ke, Deepavali ke, Christmas ke. yang penting kalau topup banyak banyak mesti dapat free something kan ? yang masih aku ingat la setakat nie masa guna Celcom dulu. kalut la sangat oii pergi kedai mintak "pak cik ! topup Celcom 30 ringgit satu ! " 
start je pukul 12am tu. mesti dah topup cepat-cepat sebab esok pagi bangun tidur mesti mesej dari Celcom masuk bagi tahu kita dah dapat free topup RM10.. ouhh itu memang seronok ye. biasa lah masa tengah banyak boifren boleh ler topup banyak banyak. sekarang nie topup RM10 pon tak abis. haha. Berjimat sangat kan ?





yang celcom nie aku pakai dulu dulu je :)





haa, yang ni pulak !




sekarang pakai yang nie. lagi best ! 



digi nie best tau. tapi pilih la plan dia yang mana kau rasa seronok nak pakai ! am chose DIGI EASY . memang best sangat la pakai yang nie. boleh la bercakap sampai termuntah-muntah. sampai dah bosan pegang handphone. sampai rasa tangan tu tak boleh dah nak pegang handphone sebab handphone kau tu meletup panas sangat. muahaha. pendek kata. 24 hour cakap pon takpe ! haha. best best ! :)




pendek kata. pakai lah digi.. heeehookkk :)




---> tahniah buat adik. u got 6A in your PMR. hebat la tu okeyy ! :))




*aku baru jumpa cemana nak bagi besarkan gambar yang aku upload nie. aku pon rasa nak pengsan tengok bapak la gabak nye. meh aku nak share pengsan ngan kau orang jugak. ekekeke :P











gadis penat membebel :: meileinna.mell surat cinta siap pos pada : 4:04 PM
Reactions: 

0 budak comell doakan mell sihat:

Post a Comment

 

mellina mell | ingin menempah? just click my name :)