Wednesday, December 28, 2011

facebook timeline

assalamualaikum. . .




haa. awal awal entry keluar huruf besar nie. tekejut berok tak ?





actually dah banyak tengok kawan kawan dekat facebook dah tukar facebook yang lama tu kepada yang baru si timeline nie. hmmpp. i dont like it. gambar pon gedabak sikit punya besar. sendiri tengok pon rasa macam alahai. ape hal pulak sampai kena tayang gambar gedabak macam tu. buat orang tak suka tengok je. macam nampak messy betul la. memang tak suka.






facebook yang tengah guna nie pon baru je pandai kat tang setting setting tu. sebab yang tengah guna nie pon kan baru je ditukar juga. so baru nak mahir sikit ada pulak lagi yang terbaru. demmm ! "marah ke tu ? "






okey la itu je nak membebel. sendiri taip pon rasa malas. nak baca apatah lagi. okeybye#



gadis penat membebel :: meileinna.mell surat cinta siap pos pada : 1:22 PM
Reactions: 

0 budak comell doakan mell sihat:

Post a Comment

 

mellina mell | ingin menempah? just click my name :)