Saturday, December 31, 2011

twilight and i love it !

assalamualaikum . . . :)

who is this ? handsome kan ? *sila jangan meleleh airmata anda*

di petang yang hening dan mulia ini. dengan rasa sukacitanya, tuan punya blog nie terasa sangat rajin untuk mengupdate blog berkisarkan kekasih hati beliau. hehehe.. teruja ? excited ? rasa nak pengsan ? hah silakan. tapi jangan la pengsan kan. nanti tak sempat nak baca entry nie. okey !


i wanna share some of my story. *okey belagak minah salleh* sila jangan muntah ye. the story begin :
disaat awal kemunculan filem Twillight yang tersangat aku gilakan beliau. eh ? beliau ? sukati lah. ehhehe.
okey sambung, aku tak pernah pon ambil kesah pasal filem nie. biasa la. i always pretend like am a super busy women. aik ? as a student, confirm kehidupan being as a student tu bz kan. more assignment have to finish it. so, bila keluar je iklan pasal Twillight nie, aku buat tak tahu je la. yang aku tahu pon member-member sekelas tak habis-habis membebel told me the film was good and sangat romantic. tapi jangan risau. aku tak mudah terpengaruh tentang cerita-cerita yang dikarang dari mulut mereka. *ayat agak sastera. sorry la, dulu masa form five last two years aku nak masuk kelas sastera. tapi gatal nak pi enter science stream class. so masa nie lah aku nak asah minat tentang sastera. haha ! *



malas la nak membebel banyak-banyak. tak larat jari nak taip :P    scroll je bawah ye.































 this is the coming soon film. really cant wait for it !






actually i love the Edward Cullen a.k.a Robert Pattinson nie. he's so handsome. hehe. mana ada girl outside yang tak suka pada actors yang handsome handsome kan. tak mengaku ? eh meh sini aku tarik tarik picit picit hidung korang tu, hehe




ouhsome okey ! find for me this handsome guy in Malaysia . plis plis. tak dapat yang sama iras-iras pon bole :)



why i love this story ? ive got fallin in love with this guy ! of course. and next. i love the way Bella and Edward love each other. bagus kan. dia protect sangat Bella. seronok kalau dapat yang macam nie. kalau malas kemas rumah bagi je dekat dia comfirm cepat siap ! lagi best kalau diorang nie memang kahwin sama-sama in the real life okey !  hehe. okeylah bubbye and have a nice day okey guys !


gadis penat membebel :: meileinna.mell surat cinta siap pos pada : 5:59 PM
Reactions: 

4 budak comell doakan mell sihat:

yanayonet on December 31, 2011 at 9:26 PM said... Reply To This Comment

yana pun minat jugak, kacak kan die ^__^

Mialia on December 31, 2011 at 10:35 PM said... Reply To This Comment

edward mmg hot :p

meileinna.mell on January 1, 2012 at 12:43 AM said... Reply To This Comment

sis yanayonet : ha'a.. kacak sangat sangat. jatuh cinta nie haaa :) hehhe

meileinna.mell on January 1, 2012 at 12:44 AM said... Reply To This Comment

mialia : hehe. kan. mmg hot sgt tau :)

Post a Comment

 

mellina mell | ingin menempah? just click my name :)