Sunday, January 1, 2012

tahun baru

assalamualaikum . . .




wishing you guys happy new year ! tak terlambat lagi kot rasa nya nie. tak berkesempatan lagi nak buat entry baru. macam biasa lah owner blog nie memang bajet busy jekk. ekekeke. korang sambut new year dekat mana ? aku macam biasa lah kan. boifrend pon takde  ! so sambut dengan family je dekat rumah. lebih afdal kot.  *macam budak baik kan !    tapi takde gaya sambut pon. muka masing-masing macam takde perasaan. yang aku dengar suara anak jiran dok pakat menyanyi lagu 1Malaysia. hehe. kuat pulak tu dah macam lagu Negaraku :)




SELAMAT DATANG TAHUN 2012. plis be nice to me :)






sepanjang tahun 2011 yang baru je beberapa jam meninggalkan kita semua nie. i had a good day and tak ketinggalan jugak worst day. actually aku tak tahu la sama ada aku punya azam tahun lepas tercapai ke tak ek ? boleh tolong bagi tahu aku tak ? ~blurr~ 

scroll bawah la ek, let fingers type the moment :)



JANUARI :

* at this time aku masih lagi buat part time kat The Store. Lima bulan kot aku kerja sini. tapi duit gaji sikit pon tak boleh menabung.. hehe. memang bukan seorang yang menabung :)


* masa keje The Store nie aku puas dah kena caci maki dengan manusia-manusia tak bertamadun nie. memang diorang nie tak reti nak penyabar !




nah ini logo the store kesayangan. eh ?



FEBRUARI :

* waktu ni pon aku tengah dilamun cinta tahap monyet panjat panjat pokok. muahaha. last-last kena tinggal jugak. okey sekian !







MARCH sampai la bulan MEI :

* sama. tapi aku dah berhenti kerja. tak larat aku nak layan customer banyak songeh !



JUN :

* enter to PRA-UNIVERSITY and taking bisness study. insyaAllah tahun nie je tinggal. lepas tu ada rezeki continue further study :)




JULAI sampai la November :


* nothing interesting too, hehe. sama je buat kehidupan macam biasa :)




DISEMBER :

* haa.. ini lagi best. aku cuti sebulan. so follow my sister to Putrajaya. jadi babysitter kepada anak sedara sendiri. alahai active sangat. tapi nie nak balik pahang dah. mesti rindukan dia sangat. hmmp










---> last but not list, i hope this new year bring me to a happy lifestyle dan semoga dipanjangkan umur, ditingkatkan keimanan, sihat tubuh badan dan jadi wanita yang tabah :)







gadis penat membebel :: meileinna.mell surat cinta siap pos pada : 2:34 AM
Reactions: 

3 budak comell doakan mell sihat:

Bulan Syurga Firdausi on January 1, 2012 at 2:45 PM said... Reply To This Comment

amin...May Allah bless u :) flw cni ye...

MUACZ . on January 1, 2012 at 3:24 PM said... Reply To This Comment

hy happy new year :D
wish u happy always

soooooour on January 1, 2012 at 7:12 PM said... Reply To This Comment

selamat2....

Post a Comment

 

mellina mell | ingin menempah? just click my name :)