Friday, January 20, 2012

Sepetang Bersama Sahabat ;)

hye assalamualaikum..

selamat petang semuanya !! petang nie hari mendung je. dan tadi dah pon hujan. since emak ke Putrajaya menjemput along. aku pulak stay rumah sambil tunggu abang ipar yang seorang lagi datang jemput aku. hehe. mood bercuti pleasee ;)





so, aku dengan muka tak malu nya ajak kawan dari kecik nie haa yang dekat umah nie teman kan aku. bukannya aku penakut sangat. tapi aku bosan pulak nak duduk rumah sensorang. bosan pulak.. dan tadi pon aku dengan dia bosan-bosan, on laptop lepas tu cari movie nak tengok sama-sama. tiba-tiba aku tengok tajuk drama korea nie. tajuk terpaksa dirahsiakan. tajuk nie bahaya sikit. ekekeke...
*apahal la semenjak dua menjak nie aku boleh terikut-ikut nengok cerita korea nie.. hmpp hmppp...





KADANG-KADANG ORANG CAKAP PENGARUH KAWAN TU HEBAT DALAM KEHIDUPAN KITA KAN. HAHA! DIA NIE LA YANG PENGARUH AKU. MEMANG KELAKAR OKEY.





selama sembilan belas tahun nie boleh kira berapa je cerita Korea yang aku tengok. haha. tiga pon tak sampai aku rasa sebab aku tak minat. so far aku rasa pon aku tak minat , cuma mengisi waktu lapang. nanti bila dia dah balik UMK tinggal la aku tak tengok-tengok dah. wakakaka. #sadiss







malas nak cakap banyak. tengok je la gambar nie okey ;)
*kalau dah tengok tu jangan sampai tersedak tersembur air pulak sebab petang-petang nie mana tahu korang tengah syok syok minum kopi. mueheheh!!
















--> okey lah. selamat bercuti ;)


gadis penat membebel :: meileinna.mell surat cinta siap pos pada : 6:06 PM
Reactions: 

1 budak comell doakan mell sihat:

radang paru-paru on January 24, 2012 at 5:10 PM said... Reply To This Comment

comel sekalaii,ehehheh

Post a Comment

 

mellina mell | ingin menempah? just click my name :)