Tuesday, January 24, 2012

a date with baby . . .

assalamualaikum and hye readers !


rasanya tak terlambat lagi nak wish Happy Chinese New Year who those yang celebrate this festive. okey, hope u all happy enjoying the holidays and do not forget about others whose cant celebrate it. eh, ayat dah macam raya aidilfitri sendiri pulak. #pengsan





so far holiday selama seminggu nie aku stay rumah angah pulak.. ekekeke, menjadi baby sitter for a whole week. yes, memang seronok sangat sebenarnya ye adik-adik, kakak-kakak bila kita nie menjaga baby yang kecik comell comell tu.. gebu-gebu.. tapi berganda seronok bila assign pon banyak. dan yang tajuk nya macam hampeh.. adehh la.. bezakan dan samakan funsi perbadanan dengan kementerian pon aku tak pass memang sadiss sangat rasanya bila seorang rakyat malaysia tak tahu nak menjawab tajuk yang dipilih nya sendiri. memang rasa nak terbungkang okey. zero!
#tapi takde la sampai zero sangat tak tahu, satu dua jugaklah yang aku tahu. tapi yang satu dua tu dia tak nak pakai ! nak jugak sampai sepoloh lebih. haaaa mau berjanggut aku yang tak berjanggut nie.. okey nanti kalau dah berjanggut aku upload sikit kasik korang nengok :P




malas dah nak bercerita tentang assign yang memeningkan kepala tu. let me begin the story about my life during this holidays. refer to the title pleaseee.. a date with baby hmppp, baby nie la.. anak sedara yang baru tiga bulan nie...



his new hairdo !!

enjoying himself while listen to me singing papa ku pulang dari kota song's. haha, dia layan kan je maklang dia nie menyanyi even my voice was suck. wakaka !







arif while watching tv.




 
 Nona magazine its not means dat he read it ;)

sebenarnya jaga baby nie seronok sangat. mandikan, bedakkan, pakai kan baju comell comell.. capture pictures buat kenang-kenangan dekat diri sendiri. simpan dekat album.. so i think am ready to be a mommy...wakakaka. im serious okey. #nampak muka i serious tak nie haaa @___@


--> sila doakan i can get a beautiful baby, sihat, bijak cerdik macam mommy dia nie.. muehehehe.. soon okey.. bukan nak sekarang.. so young ^__^''




this is all for today... btw, seronok tengok Elly Iskandar dah mengakhiri zaman bujangnya dengan wanita pilihan hati dia kan. cantik sangat. Farah Lee nama nya... sama cantik sama padan.. :)
semoga kekal hingga ke akhir hayat ... ;')







gadis penat membebel :: meileinna.mell surat cinta siap pos pada : 3:05 PM
Reactions: 

0 budak comell doakan mell sihat:

Post a Comment

 

mellina mell | ingin menempah? just click my name :)