Monday, January 2, 2012

premium beautiful corset !!

assalamualaikum :)


hey ! its PREMIUM BEAUTIFUL CORSET time guys ! :)  wanna know more story about this ? lets scroll down okey :) *baca tau, lepas tu korang memang tak kan menyesal haa...*  sekarang pon harga tengah offer !







for the mukadimah nye. ini lah corset yang akan mell potpet potpet sampai ke bawah sekejap lagi :)




nak bentuk badan yang cantik dan langsing ? PREMIUM BEAUTIFUL CORSET nie jawapannya.  ianya pakaian dalam pembentukan kontur badan berteknologi fir ( FAR INFRARED RAYS ).



KEISTIMEWAAN F.I.R ( FAR INFRARED RAYS )

1. membetulkan aliran darah dalam tubuh badan.
2. meningkatkan kadar metabolisma.
3. memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan.
4. mengelakkan pertumbuhan bakteria.
5. mengeluarkan peluh asid.
6. menggalakkan tumbesaran lebih teratur.
7. mengekalkan kesegaran badan.
8. menghilangkan bau badan.
9. menghalang sel kanser dalam badan.
10. membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatik.
11. menghilangkan kulat dan fungus.



CIRI-CIRI :

1. superbrands.
2. lifetime warranty.
3. teknologi dari Jepun , US , Jerman dan Taiwan.
4. pengiktirafan Persatuan Pakar Chiropractor America.
5. fabrik Akwatek & Akwadyne. 
6. direkabentuk untuk 70% kesihatan & 30% kecantikan.



INFO PRODUK :

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET nie ada tiga sekali. kira kalau beli nie satu set dapat tiga jenis nie.
* long bra
* waist nipper
* long girdle

--> keistimewaan setiap tiga-tiga jenis tu ada banyak. so kalau nak tahu lebih lanjut dan berminat boleh contact dengan owner dia , boleh klik sini.






mesti cuba tau. sebab memang mell sendiri dah tengok kemujaraban nye. along mell sendiri pakai nie. memang body dia cantik sangat. 
okey jom scroll bawah lagi tengok gambar-gambar sebagai testimoni untuk korang tengok. lepas nie boleh cuba tau :)




ini salah sorang customer yang cuba pakai nia. alhamdulillah tengok la dia sekarang. dari pakai corset saiz yang paling besar dan sekarang pakai yang oaling kecik tau. hebat kan ? korang pon boleh jadi macam dia jugak :)




tengok ? seronok kan ? cuba la. jangan lepas kan peluang nie. grab it now ! 





kat sini mell tinggalkan number fon, email adress dengan facebook owner dia. apa-apa hal boleh contact dia ! buat masa nie, corset nie memang sangat laris di pasaran !!  come on girls outside. make your dream comes true ! 




Rynn
0122900084
iamrynn@hotmail.com
FACEBOOK : iamrynnshop




gadis penat membebel :: meileinna.mell surat cinta siap pos pada : 10:07 PM
Reactions: 

2 budak comell doakan mell sihat:

Cik Oda Gelang on January 2, 2012 at 10:12 PM said... Reply To This Comment

promote jgn xpromote :P

meileinna.mell on January 2, 2012 at 10:13 PM said... Reply To This Comment

cik oda : pakai jangan tak pakai :P

Post a Comment

 

mellina mell | ingin menempah? just click my name :)