Wednesday, January 18, 2012

Novel Minggu Ini

hye assalamualaikum. . .



just a short entry kot. ini mungkin cuma rancangan. tak tahu la pulak bila dah ralit menaip nie nanti panjang berjela kena scroll sampai bawah. bajet ada readers je aku nie. muehehee :)




tengok pada title pon novel. kenapa novel ? sebab aku peminat setia novel ? ye ye je aku nie. seriously, memang aku merupakan salah seorang peminat novel. tak kira la yang local mahupun yang luar negara. aku belasah je. kalau orang lain cakap novel ini tak membina, tak jugak okey. yang tak membina tu apasal korang pi baca novel yang bahasa pon lintang pukang kan. baca lah struktur bahasanya yang tersusun dan takde rojak-rojak. tak kisah la rojak buah ke, rojak entah apa-apa rojak lah aku pon tak nak ambik tahu haaa...






tajuk : Aku Bukan Mistress.  theeeheee~ cover dia comel alololo sangat okey.




novel ini best. tentang Mya dengan Mikail. entah la kan, dalam cerita nie konon nye diorang berdua sangat sepadan, secocok sangat. katanya dua dua sama cantik sama padan. si Mikail nie handsome gilerr. entah la ye ke tak kan. tapi jalan cerita yang best dan seronok :)  ini aku jumpa link blog penulis dia. boleh klik sini. rupanya banyak lagi novel yaang dia tengah karang, hebatt !!





gambar credit to Google walaupunn blurrr :)





tajuk : Episod Cinta. memang episod sangat lah kan. boleh tahan best jugak. tapi almaklumlah baca dalam keadaan yang tak sihat. memang baca main langkah-langkah je, bila jumpa part yang tak best aku lari. weeeee~
cerita cinta antara Aira Hanna dengan Hareez Riffqal. kononnya hero dalam novel ni si Hareez nie kacak sangat. so aku pon proceed je la baca. not bad. seronok jugak :)






klasik cover dia. merah okeyy :)





tajuk : Doktor Cinta. watak utama dia Mazliana dengan Tengku Iskandar. katanya Tengku Iskandar nie kacak jugak. dah nama pon perempuan, bila tahu je handsome mesti gigih nak baca, hehe. not bad. tapi novel dia tebal sangat. so, lenguh tangan la nak pegang lama-lama.. weeee :)



okeylah sampai sini je. stop dulu k. dah janji dah tadi entry pendek je kan. selamat malam !!

gadis penat membebel :: meileinna.mell surat cinta siap pos pada : 9:56 PM
Reactions: 

4 budak comell doakan mell sihat:

Miss A on January 19, 2012 at 1:30 PM said... Reply To This Comment

I loves reading novel too,but not a malay novel.hihi,wish you always in healthy mind,body and soul.Insya-ALLAH. :)

meileinna.mell on January 19, 2012 at 4:15 PM said... Reply To This Comment

@Miss A hhehehe.. ya. seronok kan. baca yang english pon bole gain knowledge :)

sukasukitekateki on January 19, 2012 at 7:03 PM said... Reply To This Comment

The first one tu best sangat2. ^^

meileinna.mell on January 19, 2012 at 8:00 PM said... Reply To This Comment

@sukasukitekateki hehe... best kan ? mell pon suka yg tu ;)

Post a Comment

 

mellina mell | ingin menempah? just click my name :)