Saturday, January 14, 2012

blog berwajah baru !!

assalamualaikum and hye :)

sengaja nak update entry petang-petang yang hening nie. tengok title entry tu, "blog berwajah baru". . . mana wajahnya ? blog ada wajah? jelita ke? comell ke atau apa ? eh apa aku mengarut sangat nie. ehehe...




okey back to the story.. sebelum nie blog aku nie, aku je yang buat sendiri. hias sendiri. pendek kata semua sendiri sampai satu masa tu tangan aku nie gatal sangat pergi klik benda tak sepatutnya klik. haaa, lepas tu pulak dah bertukar jadi lain langsung tak reti nak ubah balik. lagi parah. aku pon naik stress. rasa nak buat blog lain je. senang cerita tak payah nak pening-pening kepala nak ubah bagi elok balik.





dan aku pon meluahkan kesedihan aku terhadap blog aku nie dengan rasa macam blog aku nie dah takde harapan nak berubah jadi macam dulu sedia kala. aku meluahkan di status facebook aku. *sorry la aku malas nak print screen.
ada banyak feedback. semua memberi kata-kata semangat. ececeh. aku memang down sangat masa tu tahu. macam kehilangan beruang panda yang dibela sejak berpuluh tahun yang dulu. okey aku sedar over sangat dah. muahaha !!


dan pada masa yang sama ada sorang member facebook dan blogger aku nie cik eka kenalkan pada designer nie. so ini la hasilnya. nak cepat sangat pon tak boleh jugak sebab dia nie student lagi :)




                                        ini yang mula-mula dia draft untuk aku.. 






pendek kata aku berpuas hati dengan design dia. harga pon okey. so kalau korang nak design cantik-cantik boleh tempah dekat syafeika edora okey. bagitahu je nak rupa macam mana okey. insyaAllah dia akan realisasikan impian korang tu.. okey ;)


gadis penat membebel :: meileinna.mell surat cinta siap pos pada : 6:52 PM
Reactions: 

3 budak comell doakan mell sihat:

meileinna.mell on January 16, 2012 at 11:49 PM said... Reply To This Comment

This comment has been removed by the author.

Oppa Kudin Nz on January 17, 2012 at 2:24 AM said... Reply To This Comment

Cantiklah blog ie. Ni yang buat jeles ni. =D

meileinna.mell on January 17, 2012 at 8:23 PM said... Reply To This Comment

@Oppa Kudin Nzalah... tempah-tempah. nak harap mell buat mmg la xcantik cam nie :)

Post a Comment

 

mellina mell | ingin menempah? just click my name :)