Tuesday, January 3, 2012

rezeki . . .

assalamualaikum dan selamat petang dear readers !



tengah tea time ke korang ? eh lupa cakap hye ! eh hye !! alhamdulillah dah sampai pahang. dan esok kelas dah nak bermula. am get ready ke ? hehe. mungkin malam nanti tidur nyenyak-nyenyak bangun pagi mesti bersemangat. eh nie bukan tak bersedia lagi. tak bersedia apa nya barang semua dah beli. *hah ayat dah macam nak pergi picnic =,=''







sesampainya aku di rumah yang tercinta 'rumahku syurgaku' ini. angkat-angkat beg pakaian yang aku bawa untuk menjadi penghuni di rumah along dekat Putrajaya selama sebulan yang lepas dikemas. malas la nak simpan perasaan malas tu  eh apasal perkataan MALAS tu aku ulang sampai banyak kali. bila kelas dah start aku lagi berganda malas. haha.







ada cerita sedih dan gembira. tapi aku lebih suka untuk menceritakan yang gembira dahulu. tadi login facebook. lepas tu dekat wall ada page ini tag picture. alhamdulillah. good news again. menang lagi dalam contest yang aku join dalam sebulan jugaklah ianya berlangsung. *jangan ingat aku gebang lebih ek. just wanna share je. tak suka jangan baca entry nie. wakaka :P












*cantikkan kan dia edit. macam calender je :)






btw. thx to all voters yang sudi vote untuk mell. big big big thx sebab tolong vote. thx again. may Allah bless you all okey :)




berita sedih nye pulak. second accound facebook aku dah tak boleh nak login. senget nye. kalau la facebook tu ada perasaan dan touchable. seriously aku bagi makan kaki gajah. hah boleh ? berapa kali dah asyik nak spam kan aku. aku pam kau masuk loji air baru tahu ! 






okey la. have a nice day. and enjoy your day with your loves one. sayangi ibu ayah anda selagi mereka masih menghirup udara yang segar dan bagi yang telah pergi. doakan buat kesejahteraan mereka okey. tanpa ibubapa siapalah kita. *eh macam pesanan khidmat masyarakat  :'')






gadis penat membebel :: meileinna.mell surat cinta siap pos pada : 6:32 PM
Reactions: 

4 budak comell doakan mell sihat:

♥ aeryn ♥ on January 3, 2012 at 6:49 PM said... Reply To This Comment

hye.. tahniah la ekk... :) muka awk comel sgt

Amirah Fisra on January 3, 2012 at 10:11 PM said... Reply To This Comment

salam.. hehe tahniah la ehh menang! ^^

meileinna.mell on January 4, 2012 at 9:56 PM said... Reply To This Comment

@♥ aeryn ♥ tq :) awak lagi berganda comell haa :)

meileinna.mell on January 4, 2012 at 9:56 PM said... Reply To This Comment

@Amirah Fisra tq dear :)

Post a Comment

 

mellina mell | ingin menempah? just click my name :)