Thursday, January 12, 2012

title entry tak macam entry :P

hye assalamualaikum dearest.



tengah buat apa ? dekat sini sekarang tengah hujan. kalau tak silap since dari tengah hari tadi lagi. aku balik tadi pon dalam keadaan hujan. payung apa pon tak bawak. redah je la. sebab tadi takde lebat sangat hujannya. macam renyai-renyai je. 





actually tengah bosan betul nie. tak tahu apa lah nak buat. mencari idea-idea untuk mengarang esei sebanyak empat ke lima muka surat. baik kan aku ? sila muntah. sebenarnya essei yang aku dapat memang la senang sangat. KEBAIKAN DAN KEBURUKAN LAMAN SOSIAL FACEBOOK KEPADA REMAJA. haaa, masa aku dapat je tajuk essei nie pejam mata sambil tersenyum je. macam kacang cap tangan tu aku rasa. senang sangat. HAHA. aku memang rasa nak gelak besar. tapi aku memang dah gelak besar pon. senang sangat kan tajuk essei tu. so sesape yang rasa nak share pendapat dan pandangan atau segala permasalahan boleh la tinggal kan komen kat bawah entry aku nie haaaa !!






tapi sila lah pastikan yang memberangsangkan pembaca ek. *nie bukan sebab aku malas nak fikir ataupon apa-apa lah yang korang fikir. aku rasa nak tulis je nie okey*
sebenarnya banyak sangat keburukan dan kebaikan FACEBOOK kepada remaja, sebenarnya bukan pada remaja je aku rasa. semua golongan masyarakat pon boleh. tambah-tambah pulak dengan masalah baru-baru ini yang gah tersebar pasal gambar-gambar porno nie. aku pon pernah terkena. dengan penuh rasa sukacitanya aku pon selamberrr badak je maki owner Facebook tu haa. mana lah aku tahu, ingat dia memang sengaja ke kan. aku pon lurus sangat haaa kan. tapi nasib baik dia mintak maaf kat aku. kalau tak lagi marah nie. *nampak? kat situ pon dah boleh jadi titik mula pergaduhan yang tak baik kan kan kan ?*





hmmp , itu je lah kot setakat ini. aku baru tukar lagu dekat blog aku nie. aku suka pulak lagu nie macam main ugut-ugut je kan, ekekee. hmmp, 




rasa macam nak letak in relationship lah dekat Fb, tapi ini ke masanya ?





gadis penat membebel :: meileinna.mell surat cinta siap pos pada : 5:34 PM
Reactions: 

1 budak comell doakan mell sihat:

Nurul Aisyah on January 14, 2012 at 6:06 PM said... Reply To This Comment

wow...dah ubah blog...
sy tengah bosan ni

Post a Comment

 

mellina mell | ingin menempah? just click my name :)