Monday, January 2, 2012

entry sedih. sob sob :(

assalamualaikum and hye again !



tiba-tiba rasa sedih dan sayu je. esok nak balik Pahang dah. okey baibai Putrajaya. meet you soonn ! insyaAllah kalau dipanjangkan umur sampai lagi rumah kakak aku yang sulung nie. hehe. kenapa pulak kan malam nie angin tah ape-ape. rajin pulak update entry sampai tak berhenti. hah ambik  ! tak reti nak stop dah. ekeke :)



kelas dah nak start sangat dah. tapi hati macam tak mau je pi kelas. tapi dah beli kasut baru. so, hati jadi memang tak sabar-sabar nak ke kelas. jadi benarlah kata orang, bila dah rasa malas sangat tu. cuba beli sesuatu yang berkaitan dengan agenda yang malas tu. such as begs, lipbalm, eyeliner, shoes and etc. mesti automatic jadi rajin kan ? sebab nak ke kelas pakai sesuatu yang baru. mesti hati berkobar-kobar je. wahh ! seriously aku pon sekarang berada di tahap yang sama. *eh apasal pulak title untuk entry aku kali nie bunyi macam sedih-sedih. tapi bila taip boleh ada senda gurauan gelak ketawa pulak. haha !
kena la bagi happy sikit. lagu blog dah sedih. sila jangan tambahkan linangan air mata ku !




cukup cute miut kan wajah kesedihan aku nie ? hmmp hmmp :P








eh muka dengan senyuman ? entry sedih lagi ke nie ?







itu gambar semalam. muka aku memang ala-ala bajet , haha. sekian.


gadis penat membebel :: meileinna.mell surat cinta siap pos pada : 11:06 PM
Reactions: 

6 budak comell doakan mell sihat:

Nurul Aisyah on January 3, 2012 at 10:33 AM said... Reply To This Comment

hahaha...sy pun pening..kejap sedih...kejap happy..hahhaha

Nurul Aisyah on January 3, 2012 at 10:34 AM said... Reply To This Comment

hey komen la something kat blog sy...hoho
bajet..

::thexieza:: on January 3, 2012 at 5:03 PM said... Reply To This Comment

selamat kembali ke sekolah..
hehehe..
:p

meileinna.mell on January 3, 2012 at 5:54 PM said... Reply To This Comment

@Nurul aisyah :ehehe. itulah. title entry mcm sedih sgt. ekeke :)

meileinna.mell on January 3, 2012 at 5:56 PM said... Reply To This Comment

@thexieza : tq :)

Nurul Aisyah on January 3, 2012 at 6:54 PM said... Reply To This Comment

hehehe

Post a Comment

 

mellina mell | ingin menempah? just click my name :)