Saturday, January 7, 2012

rasa nak tumbang :(

assalamualaikum dan selamat malam. . .



malam nie saje buat entry pendek. tekak sakit. kepala pening macam berpusing-pusing naik roller coster. kepala sakit macam-macam lagi. aku tahu apa puncanya. berjalan dalam panas dengan berpayungkan guna payung macam tak berpayung. payung warna putih silver sekali macam takde kalis cahaya matahari. adehh.. bajet nak berdikari. nah ini makan nya.


lama dah tak demam. jadi terjelepok je lah atas katil ye. tidur dalam aircond malam tadi gigil-gil keluar lari masuk dalam bilik lain. langsung tak pasang kipas sampai pagi. sadiss sangat rasanya.


lagi tak boleh nak terima kenyataan pulak. sign in Facebook tak boleh pulak nak guna macam biasa. boleh bukak wall, pastu home. wall pastu home. macam tak berfungsi pulak Facebook tu. kenapa ek ? baru dua hari tak login dah mental pulak. nak marah pon tak boleh jugak. bukannya dia ada perasaan pon. tapi memang la tak puas hati. ke Pc aku nie ada masalah ek ? tapi hari sebelum-sebelum nie okey je ? pening betul fikir balik. ke korang pon mengalami masalah yang sama dengan Facebook aku nie ? ataupon sebab sistem down ? almaklumlah kan malam nie ada perlawanan bola sepak Kelantan Vs N.Sembilan ?



kalau Facebook korang mengalami masalah yang sama. sila lah ditinggalkan apa-apa komen mahupon sms ye ? supaya aku boleh menyedapkan hati aku nie. eh ? aku betul-betul sirious nie :(



gadis penat membebel :: meileinna.mell surat cinta siap pos pada : 10:19 PM
Reactions: 

2 budak comell doakan mell sihat:

Bulan Syurga Firdausi on January 7, 2012 at 10:36 PM said... Reply To This Comment

take ur rest :)

Cik Oda Gelang on January 10, 2012 at 9:49 PM said... Reply To This Comment

akak slalu sangat demam...rehat je byk2..

Post a Comment

 

mellina mell | ingin menempah? just click my name :)