Wednesday, January 4, 2012

anak saudara tersayang !!

assalamualaikum . . .


hari nie hari yang memenatkan. sampai mak ajak keluar temankan dia pon tak larat. rasa macam nak terjelupok je atas katil. lenguh-lenguh je rasa badan.macam baru lepas mendaki gunung everest. menyelam ke dasar lautan mencari kapal Titanic =,=' hover ek ?







malam tadi angah bawak balik Arif anak sedara tersayang. lepas je angah habis berpantang kat rumah mak terus dia balik rumah dia. dan aku pon stay rumah along almost one month. arif nie anak sedara number dua. yang pertama dah sekolah pon umur lima tahun. boy jugak :)



 pejam celik pejam celik darab tambah bahagi. Arif sekarang dah nak masuk empat bulan. cepat betul masa tu berjalan. tapi mujurlah tak nampak masa berjalan kan. kalau tak nampak mesti semua orang dah lari lintang pukang ketakutan. ekeke. dan kalau semua orang boleh nampak masa tu berjalan sudah semestinya lah kan dah takde dah masalah lepak-melepak di kalangan remaja kat tepi-tepi kaki lima. eh ada ke kat kaki lima. ada klas ke ? :P





Arif dah mula pandai gelak sampai tak berhenti. seronok sangat. bila tengok anak bijak pandai mesti hilang rasa sakit waktu bersalin kan. "eh, ruangan kaum ibu-ibu ke apahal nie ?"
seronok ! tak sabar nak ada baby sendiri !!








tengok dia gelak ketawa macam tu dah cair tahu ? :))














he pretend to be more serious. tapi tak jadi lepas snap je dia gelak !













geram !!











he showing his dimple ! dimple pon ada. memang macam maklang :)







okey sampai sini je dulu. nanti dia balik sini lagi aku snap sampai termuntah-muntah okey!  enjoy your day guys !













gadis penat membebel :: meileinna.mell surat cinta siap pos pada : 5:35 PM
Reactions: 

0 budak comell doakan mell sihat:

Post a Comment

 

mellina mell | ingin menempah? just click my name :)